top of page
Search

Festivāls LAIPA sapņo gadumijā

Updated: Dec 22, 2022

Līdz brīdim, kad gads mainīs vārdu, palikušas akurāt 10 dienas. Un Ziemassvētki tepat, tepat jau klāt. Festivāla “Laipa” saime — amatierteātri — “Ezīši”, “Laipa”, “O’Latte”, Reikjavikas latviešu teātris, Sanfrancisko Jaunais teātris, “Saulespuķe”, sirsnīgais Briseles latviešu teātris, “Strops” — aktieri, režisori, draugi, atbalstītāji un eksperti — Atis Rozentāls, Atvars Sirmais un Dina Bitēna Sirmā, Dzintars Krūmiņš, Ilze Vītoliņa, Jurģis Spulenieks un Pauls Timrots — uz brīdi darba steigā apstājušies, lai gaisā, Visumā, Kosmosā raidītu labas domas, pateicības vārdus un sapnīšus.


“Sakām PALDIES, ka mums izdevies vienam otru nepazaudēt. Vienam otru atrast. Un kopā atrast arī spēku un laiku palīdzēt citiem, arī UKRAIŅIEM Ukrainā, Latvijā un Beļģijā. Vēl viens paldies par iespēju atsperties un lēkt no “LAIPAS” piedzīvojumos, gan uz galvas – neapdomīgi, gan uz kājām – satricinoši, tā, ka visi iepriekš sakārtotie priekšstati jāpārskata, tad jābūvē jauni celiņi un taciņas. Un tas ir lieliski! Paldies arī par to!”


“Mēs sākām paldies par atkal kopā būšanu, par jauniem satiktiem cilvēkiem un jauniem svētkiem - piedzīvojumiem! Bet ....lai tas iet prom un nepaliek uz otru gadu....”


“Mēs lūdzam jaunus, enerģiskus, radošus - darboties gribošus un talantīgus dalībniekus un iedvesmas spārnus jauniem lidojumiem!”


“Aizgājušajam gadam mēs pateicamies par skaistiem ceļojumiem, aizkustinošām iespējām atkal sastapt sirdij tuvos, radošiem izaicinājumiem, caur kuriem guvām iespēju augt un pilnveidoties!”


“Šogad Ziemassvētku vecītim mēs lūdzam veselīgu miegu, enerģijas pilnas dienas, reibinošus fantāzijas lidojumus un, protams, MIERU pasaulē, lai katram ir iespēja būt kopā ar sev tuvajiem un viņu mājās ienāk siltums un labklājība”


“Aizejošajam gadam saku paldies par bagātīgajiem iespaidiem — dzīvē, profesionālajā teātrī, amatierteātrī, pie diasporas. Biju arī Armēnijā, skatīju vaigā Araratu. Gads varbūt nebija ļoti harmonisks, tomēr bagāts.”


“Aizejošam gadam sakām paldies par...to, kad ar mums viss ir labi, ka esam sveiki un veseli!”


“Šogad Ziemassvētku vecītim mēs lūdzam....MIERU un saticību uz zemes, labu veselību un mīlestību!”


“Aizejošajam gadam es saku paldies par profesionālajiem izaicinājumiem un jauniepazītiem lieliskiem cilvēkiem.”


“Šogad Ziemassvētku vecītim es lūdzu MIERU UKRAINĀ un iejūtību pret citādo mājās.”


“Vecajam gadam esam pateicīgi par Laipu Oslo 2022, par mīlestību, pateicībām un enerģiju, ko saņēmām no tās dalībniekiem.”


“Paldies par atkal kopā sanākšanas emocijām un saliedētību kolektīvā. Kopā darot, varam daudz!”


“Jauno gadu gaidām pilnu ar enerģiju, radošu darbošanos, prieku, jaunām izrādēm un aizraujošu ceļojumu uz Sanfrancisko.”


“Aizejošam gadam sakām paldies par iespēju būt kopā priekos un bēdas, par atzītiem paveiktiem radošiem projektiem, par satiktiem draugiem, par kopā būšanu un draudzību.”


“Šogad Ziemassvētku vecītim lūdzam gaišu svētkus, enerģiju paveikt jaunus radošus darbiņus!”


“Aizejošajam gadam saku paldies par nemieru.”


“Šogad Ziemassvētku vecītim es lūdzu dzidru prātu.”


“Ziemassvētku vecītim mīļi lūdzam, lai, pasaulei pāri un apkārt traucoties, viņš ļaudīm atgādina par cilvēkmīlestību, godīgumu, laipnību, dāsnumu un saticību.

Lai katram, kuru Vecītis sastop, tiktu pa kripatai vairāk MIERA, saprāta un mīlestības. Mazāk gribēt nav vērts...”


“Aizejošajam gadam sakām paldies par to, ka mums ir darbs un esam saņēmuši ļoti daudz cilvēku mīlestību!”


“Šogad Ziemassvētku vecītim lūdzam jaunu tikšanos ar visiem.”


“Šogad Ziemassvētku vecītim es lūdzu MIERU, bet taisnīgu MIERU. Lai mēs visi kopā palīdzam UKRAINAI UZVARĒT, un tad arī pašu mājas būs vieglāk sakārtot.

Priecīgus Ziemassvētkus!”


Baltus, mierīgus un svētīgus Ziemassvētkus!

Izturību un cilvēkmīlestību Jaunajā 2023!

Mums visiem!


Amatierteātru festivāla LAIPA radošā saime



11 views0 comments
bottom of page