top of page
Search

Raidījums “Uz skatuves” aicina uz sarunu ar Astru Kacenu

Otrdien, 22. februārī plkst. 21.00 pēc Latvijas laika Sociālā medija “LAIVA” raidījumā “Uz skatuves” būs intervija ar Jelgavas studentu teātra režisori, Latvijas Amatieru teātru asociācijas valdes pārstāvi Astru Kacenu. Sarunu, kas notiks tiešsaistes platformās (Facebook un Youtube), vadīs Oslo latviešu teātra O’LaTe režisore Ieva Melbārde.



Astra Kacena ir absolvējusi Latvijas valsts konservatoriju režijas specialitātē un kopš 1984. gada vada Jelgavas studentu teātri, iestudējusi latviešu autoru un klasiķu V.Šekspīra, F.Molnāra, E.Jonesko, A.Čehova lugas. Improvizācijas un K.Džonstona Teātra sporta kustības aizsācēja Latvijā. Bijusi vieslektore vairākās Latvijas augstskolās. Jau daudzus gadus darbojas Latvijas Amatieru teātru asociācijā, kā arī uztur ciešu saikni ar Latvijas diasporas teātriem. Astra bija viena no iniciatoriem sadarbības memoranda noslēgšanai starp Pasaules Latviešu amatierteātru savienību un Latvijas Amatieru teātru asociāciju.


Lai iepazītu Astru Kacēnu, mēs iesakām pievienoties raidījuma “Uz skatuves” tiešraidei otrdien, 22. februārī. Saruna būs noslēpumains stāsts teātra pasaulē, Klausītājiem būs iespēja uzzināt, kas ir teātra sports, kur gūt iedvesmu klasiķu darbu uzvešanā, kā nezaudēt jaunības eleksīru darbā ar studentu auditoriju. Astra atbildēs arī uz skatītāju jautājumiem, kurus varēs uzdot raidījuma laikā pieejamajā tiešsaistes čata funkcijā. Raidījumam varēs sekot līdzi gan tiešsaistē, gan arī vēlāk noskatīties raidījuma ierakstu, kas būs pieejams gan Facebook, gan Youtube platformās.


Sociālā medija “LAIVA” raidījuma “Uz skatuves” tiešraides notiek divas reizes mēnesī – otrdienu vakaros, Tajā tiek izvaicāta kāda Latvijas teātra nozares personība vai arī notiek iepazīšanās ar latviešu amatieru teātriem pasaulē. Raidījums top sadarbībā ar Latviešu Kultūras centru Birmingemā un Pasaules Latviešu Amatieru Teātru savienību.


Papildu informācijai:

Elīna Balode

Sociālais medijs LAIVA


32 views0 comments
bottom of page